Onur'dan Duygusal Açıklamalar

Trabzonspor'da son 9 yılda aralıksız en uzun süre kadroda bulunan ve en çok forma giyen isim konumundaki Onur Recep Kıvrak açıklamalarda bulundu.

Bu süreçte toplam 234 maçta kaleyi koruyan kaptan, Trabzonspor’un efsanesi Şenol Güneş’in ardından eldivenleri en fazla takan isim oldu. Onur, “Benim için kulübün tarihe geçmek büyük bir gurur. Sonuçta bu camiadan bu kadar insan gelip geçti. Kendimi hep evimde hissettim. İnşallah futbol hayatım boyunca Trabzonspor’a katkı sağlarım” dedi.

‘Asla unutmam...’

9 yıllık periyotta şanssız sakatlıklar yaşadığını da hatırlatan başarılı file bekçisi, bu konuya ayrı parantez açtı. Onur, “Dizimle ilgili ciddi sakatlıklar geçirdim. Çok zor günlerdi. O dönemde dahi bu camia bana çok sahip çıktı. Asla unutmam. Umarım bir daha da böyle talihsizlikler yaşamam. Benim için en büyük armağan ise sokakta dolaştığımda Trabzon halkını mutlu görebilmek. Biz futbolcular olarak aldığımız sonuçlarla onları hep sevindirmeliyiz” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner195

banner194